| Vi teller ned:

Hos Gro

Frokost avtale: Og vi er så heldig at vi har frokost avtale Hos Gro. Ved å vise til vårt bookingnummer når du skal bestille, får du 10% avslag på frokosten du ønsker. Ta turen ned på gateplan i hotellets bygg, og sett deg ned å nyt stemning og mat, mens du har utsikt over livet på Lilletorvet og livet i gatene.

Frokostservering med rabatt: Mandag- Lørdag  8.00 – 11.00 / Søndag 9.30 – 12.00

Farger og uttrykk ER Hos Gro

Velkommen inn til en av Kragerøs mest energiske drivere. Hos Gro byr på både frokost, lunch og middag, og her er det mulig å få servert alt fra omelett, italiensk pizza, og hjemmelagde spesialiteter. Et hjemmebakeri og spisested, for «hvermannsen», der alle er velkommne for å hente det daglige brød, en kaffe, eller nyte et godt måltid.

Tapetet på fondveggen med de kaklende, fargerike papegøyer i subtropisk miljø understreker stemningen du finner Hos Gro, spesielt ved lunsjtider. Rød-oransje malte søyler og vegger, rustikt treverk fra en gammel supplybåt rundt det ny-installerte, universelle avtrede-rommet, veggen med gammel teglstein fra Gro og samboer Mortens hus på Øya, et spesialdesignet interiør levert av lokal snekker – i tillegg til overdådige malerier, fargerike dekorasjoner og jungelstore grønne planter – denne ødsling i materialer, farger og uttrykk ER Hos Gro!

Bestilling av takeaway

Du har også mulighet til å kjøpe med deg takeaway frokostpakke, fra mandag til fredag. Denne må bestilles senest klokken 16.00 dagen før, og kan hentes nede Hos Gro, fra klokken kvart på syv. Dette tilbudet er spesielt tenk for dere som besøker Kragerø i jobbsammenheng, og ikke har allverdens tid til å sitte ned å spise på morgenen, før dere skal på arbeid. Sving innom og ta med deg en baguett, juice og nytraktet kaffe.

Bestilling av takeaway frokost gjennom Kragerø Hotell gjøres enten ved booking av rom, eventuelt ved å sende oss en mail på booking@kragerohotell.no.

Jeg vil også anbefale dere å sjekke ut Hos Gro sin hjemmeside. Her kan du holde deg oppdatert på arrangementer, finne menyer og bestille Takeaway.