Hos Gro

Ta turen ned på gateplan i hotellets bygg, og sett deg ned å nyt stemning og mat, mens du har utsikt over livet på Lilletorvet og livet i gatene.

Farger og uttrykk ER Hos Gro

Velkommen inn til en av Kragerøs mest energiske drivere. Hos Gro byr på både lunch og middag, og her er det mulig å få servert alt fra omelett, italiensk pizza, og hjemmelagde spesialiteter. Et hjemmebakeri og spisested, for «hvermannsen», der alle er velkommne for å hente det daglige brød, en kaffe, eller nyte et godt måltid.

Tapetet på fondveggen med de kaklende, fargerike papegøyer i subtropisk miljø understreker stemningen du finner Hos Gro, spesielt ved lunsjtider. Rød-oransje malte søyler og vegger, rustikt treverk fra en gammel supplybåt rundt det ny-installerte, universelle avtrede-rommet, veggen med gammel teglstein fra Gro og samboer Mortens hus på Øya, et spesialdesignet interiør levert av lokal snekker – i tillegg til overdådige malerier, fargerike dekorasjoner og jungelstore grønne planter – denne ødsling i materialer, farger og uttrykk ER Hos Gro!

Bestilling av takeaway

Vi vil anbefale dere å sjekke ut Hos Gro sin hjemmeside. Her kan du holde deg oppdatert på arrangementer, finne menyer og bestille fra Takeaway.