VÅRE ROM

1 person

Standard enkeltrom

Enkeltrommene er delikate med en komfortabel dobbeltseng. Badene er lyse og stilrene, med regndusj og speil med lys, varme og mulighet for tilkopling av Bluetooth.

2 Personer

Standard dobbeltrom

Dobbeltrommene er delikate, med en komfortabel dobbeltseng. På alle rom er det franske balkong. Standardrommene ligger på siden og bak i bygget, med utsikten mot bakgater, bakhager og smau. Badene er lyse og stilrene, med regndusj og speil med lys, varme og mulighet for tilkopling av Bluetooth. Ikke alle våre Standard dobbeltrom har TV, ta kontakt ved bestilling dersom TV på rommet er ønskelig

2 person

Standard Pluss Rom

- med sjøutsikt

Standard pluss rommene våre ligger på siden av bygget, og i front av bygget, og har sjøutsikt. Standard pluss rommene er delikate, med en komfortabel dobbeltseng. På alle rom er det franske balkong. Badene er lyse og stilrene, med regndusj og speil med lys, varme og mulighet for tilkopling av Bluetooth. Ikke alle våre Standard pluss rom har TV, ta kontakt ved bestilling dersom TV på rommet er ønskelig.

2-4 Personer

Suite

- med sjøutsikt

Begge våre suiter har utsikt mot sjøen og Lilletorget, i stuen er det fransk balkong. Suitene er nyoppusset i lyse og delikate farger i 2023. De består av bad, kjøkken, stue og ett soverom. Det er mulighet for oppredning av sovesofa i stuen, så det er plass til 4 personer.