Tilbud høstferie: 

Kragerø er fantastisk på høsten, og det ønsker vi at du skal få oppleve! Derfor slår vi til med en høstferie-kampanje med gode priser og rabatter!

Tilbudet gjelder i uke 40 og 41 (02.10-15.10)

450kr pr pers. i standard dobbeltrom

Prisen inkluderer frokost og gratis parkering på Kragerø Parkering.

Andre fordeler:

  • 10% rabatt på mat på Smauet restaurant. Smauet er en fantastisk liten perle av en restaurant, og hotellets nærmeste nabo. Restauranten serverer nydelig spansk inspirert tapas og småretter og byr på hyggelig service og stemning. Tilbudet gjelder kun mat, ikke drikke. Krever bordreservasjon. Send melding direkte til Smauet på tlf: 454 16 207 eller kontakt oss på Kragerø Hotell, så kan vi hjelpe med bordbestilling. Smauet holder åpent onsdag, torsdag, fredag og lørdag.
  • 15% rabatt på mat på El Paso Western Saloon. El Paso er en hyggelig restaurant med variert meny, deilig mat og god service. Spesielt populært er biff og nachos. Restauranten ligger bare noen få minutters gange fra hotellet. Tilbudet gjelder kun mat, og ikke drikke. El Paso holder åpent hver dag.
  • 20% rabatt på mat på Ruffen Bar. Ruffen er en nyåpnet bar som har nydelige matretter, og som ligger kun få minutters gange fra hotellet. Her kan du nyte en deilig fiskesuppe eller en sandwich med skagenrøre med full sjøutsikt! Tilbudet gjelder kun mat, ikke drikke eller konsertbilletter. Ruffen holder åpent onsdag- søndag. Det er ikke bare god mat du kan nyte på Ruffen, her arrangeres det også konserter både på dagtid og på kvelden. Se linken under for program i høstferien.

    https://www.kragerolive.no/

Det er mye spennende som skjer i Kragerø i høstferieukene!

I uke 41 er det «Spis ute uka» med mange gode tilbud på byens restauranter. (Rabattene i høstferietilbudet gjelder ikke for tilbudsrettene i «Spis ute uka»).

SmåBYhelg 5-8.okt. Sjekk linken under for program om hva som skjer!

https://www.visittelemark.no/kragero/hva-skjer/smabyhelg-p6802833

Gratis ferge som gjør det enklere å besøke den fantastiske skjærgården vår. Vi anbefaler at du besøker Jomfruland, og sjekker ut den helt unike naturen i nasjonalparken!

Trykk her for å se rutetider til fergene: https://www.fjordbat.no/rutetider/rutetider-f-o-m-21-august-2023/

Høstferietilbudet gjelder kun bestillinger gjort direkte hos oss:

Tlf: +47 48 11 02 22

Mail: post@kragerohotell.no

Eller så kan du bestille rom direkte her på hjemmesiden vår!

Velkommen!