Amadeus hos Kragerøs Western saloon, El Paso

Her kan du se alt av sport på storskjerm og det er nettopp her på Amadeus, som du kan finne det eneste shufflebordet som er i Kragerø. Dette er har blitt et populært tilbud, og sportskafeen er en plass hvor folk ofte møtes for å spille. Amadeus har 2stk shuffleboard, så her kan flere konkurrere. Spillet er veldig sosialt og kan spilles av mange personer samtidig. Det passer for alle, både unge og gamle.

Amadeus åpent for alle

Hver onsdag klokken 19.00, utenom sommersesongen, blir det arrangert gratis shuffleboard turnering. Dette er åpent for alle, og enten du er nybegynner eller rutinert spiller, så er du hjertelig velkommen. Alle blir tatt godt imot. Påmeldingen starter 18.30 og utover kvelden blir det kjørt flere turneringer.

De resterende ukedagene er det også mulig å reservere shufflebordene, så man kan arrangere teambuilding med jobben, bursdag eller bare sosial samling med venner. Pizza kan dere få servert fra El Paso, og det er bar med servering. Ta med deg kollegaer eller venner ut på byen, og kjør konkurranse. Du trenger ingen forkunnskaper, og spillet er lett å lære. Dersom det er ønskelig å reservere bord, er det bare å ta kontakt med Amadeus.