El Paso

El Paso er antageligvis verdens eneste western saloon, hvor det er bedre plass til båt enn hest.
Her har tiden stått still i 50 år.

Mat & drikke

Her er det ingen fare for at du ikke skal bli mett. Porsjonene som serveres gjestene på El Paso metter godt, og det er ofte det kan friste med en liten cowboystrekk etter å ha spist Biff Buffalo eller en stor porsjon med Super Nachos. Selv om El Paso er en western saloon, disker de også opp med nydelig gårdskylling, salat og pizza. Her er noe for de aller feste.

Hver sommer åpnes uteserveringen, å her kan du nyt en kald øl, helt ytterst på bryggekanten. El Paso har åpent hver dag, hele året, foruten jul- og nyttårsaften.

Fra første stund, og frem til i dag, har El Paso opplevd en rekke hendelser, både på godt og vondt. El Paso ble åpnet med den hensikt at gjesten skulle få ta del i ekte westernatmosfære samt få servert et enkelt og smakfult måltid. Denne tradisjonen lever videre den dag i dag, og er fortsatt noe av det som kjennetegner El Paso.

El Paso western saloon må betegnes som unik, ikke minst fordi at stedet interiørmessig ikke har forandret seg på 50år. Alle som har gjestet El Paso opp igjennom årene vil absolutt kjenne seg igjen og gamle og nye kunder vil fortsatt kunne nyte god mat i El Pasos lune og særegne atmosfære.

Som gjest hos oss på Kragerø Hotell, vil du ha 10% rabatt på kjøp av middag på El Paso. Fremvis vårt bookingnummer ved bestilling.