KRAGERØ FJORDBÅTSELSKAP

Kragerø Fjordbåt Selskap frakter deg ut i vår fantastiske skjærgård.

Historie

Selskapet ble stiftet 1896, og har siden den gang vært et bindeledd mellom fastlandet og øyene i Kragerøskjærgården. Fjordbåtselskapet har både ferger og hurtigbåt som frakter deg ut til de mange sjarmerende øyene i skjærgården og fergeturen i seg selv er en opplevelse du sent vil angre på.

Tar du en tur med fergen MF Kragerø, får du en ypperlig mulighet for å oppleve skjærgården fra en helt unik vinkel. Fra toppen av soldekket kan du nyte synet av det skvulpende vannet og det fantastiske naturlandskapet en varm sommerdag mens fergen bukter seg gjennom Kragerøskjærgården. Kos deg med noe kaldt å drikke og en deilig is fra MF Kragerø sin kiosk mens fergen frakter deg ut gjennom skjærgården.

Det er ikke bare om sommeren det er flott i skjærgården vår. En fergetur er om mulig enda bedre utenom sesongen, når du får høstens fantastiske farger som skaper et spektakulært naturbilde, eller vinterens fantastiske hvite drakt som svøper naturen i skjærgården. Utenom sesongen er fergens kiosk åpen i helgene. Da kan du nyte en varm kopp kaffe og en deilig vaffelmens du sitter i salongen hvor det er godt og varmt, og du kan likevel få med deg det spektakulære synet av den flotte naturen.