TUROMRÅDER, SYKLING OG PADLING

I Kragerø kan du oppleve gleden ved å bruke hele kroppen. Områdene rundt byen og de store øyene er ideelle for sykkelaktiviteter. Her finner både familier og trimentusiaster passende utfordringer. Jomfruland og Skåtøy er drømmeområder for øyhopping med sykkel. Terrenget er flatt og lettsyklet, og det er aldri langt til en bademulighet.

Aktiviteter i Kragerø

Kragerø er godt egnet for padleentusiaster, og det er uten tvil en fantastisk måte å kople av fra en stressende hverdag. I skogsområdene utenfor sentrum finner du trivelige og stille småvann som egner seg godt til padling f. eks. Hullvann/Gofjell på Helle, Tokevann eller Kjølebrønn. Utover i skjærgården finner du trange sund, og bortgjemte perler. Skulle de friste å legge ut på et lite padleeventyr er det flere aktører som leier ut kajakker.

Hvis du ønsker å strekke litt på beina, har vi mange muligheter. Kragerø Turlag har tilrettelagt en rekke turstier i Kragerø. Turområdene i Bergskauen er et yndet og sentrumsnært område, hvor du kan komme opp på Lovisenbergkollen og nyte utsikten over skjærgården. Fra Fikkjebakke kan du ta turen over Løken og opp på Spellemannsfjellet. Ta sekken på ryggen og kaffe på termosen, skogene rundt Kragerø ligger klare til å ta dere imot.

Ta en kikk på Visit Kragerø sine hjemmesider, for tips til aktiviteter i Kragerø, både på fastland og i skjærgården.