Badeplasser

I Kragerø er det mange flotte badeplasser, både langs kysten, i skjærgården og også ved ferskvann. Her er det bare å velge i fantastiske perler, etter hva dere måtte ønske. Enten man skal ta med seg barna på stranden, er en ungdomsgjeng som skal ut å bade, eller er ute med båten og leter etter et stille sted ytterst i skjærgården.

I Kragerø er det mange flotte badeplasser, både langs kysten, i skjærgården og også ved ferskvann.

Velg din favoritt strand

Ønsker du å la bilen stå, så finner du Gunnarsholmen rett utenfor sentrum. Den lille øya er ideell plass for hele familien. Dette er et friområde med flotte bademuligheter, stort saltvannsbasseng, sandstrand, gressplen, sklie, serviceanlegg og kiosk. Det er også tilrettelagt med spesiallaget baderampe for handikappede og rullestolbrukere.

Hellefjorden er også et fantastisk sted i den indre skjærgården vår. Setter du deg i bilen og kjører 10minutter, mot Lovisenberg og Berg museum, så finner du Bergsneset, som ligger innerst i Hellefjorden. Her er det opparbeidet med sitteplasser, hoppebrett, egen badeøy for rullestolbrukere og en sandstrand for de minste barna. Hvis du følger skogsstien, med skilt mot badebukta, vil du kunne oppdage mange flotte og usjenerte badeperler.

Er du i Kragerø med båt, vil vi anbefale deg å sjekke ut holmer og skjær ytterst i vår skjærgård. Rauane, Rødskjær og Stangnes er perler med blankpolerte fjell og fantastisk havutsikt.

Pakk piknikkurven med bakevarer, reker og god drikke. Sett kursen for en av våre fantastiske perler, og nyt hva Kragerø har å by på, en sommer dag.