Nordraak matverksted

Nordraak matverksted & gjestehus drives av entusiasten Stig Lieberg, og er absolutt en plass som er verdt å sjekke nærmere ut. Dette er ingen vanlig restaurant, dette er matopplevelsen spesielt tilrettelagt for deg.

Nordraak matverksted & gjestehus drives av entusiasten Stig Lieberg, og er absolutt en plass som er verdt å sjekke nærmere ut.

Kom å la dere inspirere

Her dekkes det på langbord for inntil 10 personer, inne på kjøkkenet hvor Stig lager mat til dere. Ferske råvarer, matglede og nærhet til kjøkkenet.  Enten du ønsker å arrangere selskap, ha julebord, eller delta på ett av Nordraaks mange matkurs.

Her kan du velge i mange forskjellige muligheter, og Stig inkluderer mer enn gjerne alle som ønsker å bidra, eller å lære noe nytt  

«Ekte matglede handler for oss om kjærlighet. Kjærlighet til menneskene og råvarene.

Vi tror på, at det å spise sammen, spise variert og følge sesongene er helt avgjørende for en frisk og morsom hverdag.

Nærhet er ett viktig ord for oss. Nærhet til råvarene, kjøkkenet og menneskene.

Vi vil at du skal føle deg som hjemme hos oss, et møte med noe kjent og kjært, men også noe nytt og nyttig.

Velkomne skal dere være, barn, unge, voksne, eldre, familier, venner og bedrifter.

Kom å la dere inspirere.»

Jeg vil absolutt anbefale å sjekke ut hjemmesidene til Nordraak Matverksted og Gjestehus for oversikt over matkurs, eventer, tips og inspirasjon.

Følg også med på vår facebookside for kommende arrangementer som vi kjører sammen med Nordraak Matverksted og Gjestehus. Vi ønsker å gjøre Kragerø levende hele året.