Bondens Marked

Bondens Marked er fast innslag her hos oss i Kragerø, og kan oppleves hele året. Innhold og varer varierer gjerne gjennom sesongene, og du kan få kjøpt ost, økologisk kjøtt, vilt, bakervarer, honning, frukt, bær og grønnsaker.

Bondens Marked er fast innslag her hos oss i Kragerø, og kan oppleves hele året.

Produkter rett fra bonden

Utstillere og selgere er lokale og her får du kjøpt mat og produkter rett fra bonden. Menneskene som står her har førstehånds kjennskap til deres produkter og hvordan det lages, slå av en prat med utstillerne og få innsikt i deres tradisjonelle foredlingsteknikker, forskjellige mattradisjoner og deres kunnskap om håndverk.

Det fantastiske med Bondens Marked er at produsentene stadig utvikler nye produkter og smakskombinasjoner, og du vil derfor kunne finne mat her, som du ikke så lett vil kunne få tak i andre steder. Reis til Kragerø, kjøp med deg noen små skatter fra Bondens Marked og server venner og familie unik mat med det lille ekstra.

For deg som brenner for miljø, velferd og kortreist mat, er Bondens Marked perfekt. Dette er en fysisk møteplass for både forbruker og produsent, hvor felleskapet kan glede seg over god matkultur.

For mer informasjon om, og oversikt over datoer som det arrangeres Bondens marked her i Kragerø, klikk deg inn på: www.visittelemark.no