MOT GYM

Vi er stolte av vårt samarbeid med treningssenteret MOT GYM som ligger i Kammerfoss. Dagskort på trening kan kjøpes som tilleggstjeneste når du booker rom, eller i resepsjonen. Du vil da ha mulighet til å benytte treningssenterets lokaler for styrke og kondisjon, samt gruppetimer.

Masterminds Of Training

Vårt samarbeid gjelder ikke bare våre kunders mulighet for å kunne benytte senteret, ved opphold hos oss, men også ved eventer og samlinger. Følg oss på Facebook for kommende arrangementer hvor din helse står i fokus.

Masterminds Of Training er et moderne senter, som setter fokus på sunn trening som fører til bedre fysisk- og psykisk helse. De har et stort utvalg av gruppetimer som passer for alle, og det er god plass for trening av både styrke og kondisjon. Lokalene er lyse og åpne, og inviterer til både trening, sosialt samvær og en kaffe kopp.

Dersom det er ønskelig med massasje, fysioterapi eller time med personlig trener, tilbys dette på MotGym. Ta kontakt med resepsjonen på treningssenteret, eller klikk deg inn på deres hjemmesider for mer informasjon og priser på dette.

MotGym sitt ønske for deg er at du skal få:

  • Mot til å gjøre et bedre valg,
  • Mot for å ville gå den ekstra mila som skal til for at DU skal komme dit du vil i DITT liv.
  • Mot til å gjøre en forandring og ta flere gode avgjørelser.