TRAILSIDE

Trailside arrangerer guidede turer med terrengsykkel, både på fastland i Kragerø og områdene rundt. Stisykling i Kragerø er unikt på mange måter. Det er fine flytstier som mange andre steder, men wow-effekten man får når man kommer over en liten topp og plutselig har panoramautsikt over Norges flotteste skjærgård, den er noe for seg selv.

Sykkelen og book

Ta med deg sykkelen og book en uforglemmelig dag med øyhopping i den fantastiske skjærgården vår, og bli med på tur med ferje, taxibåt og stisykkel. Gutta fra Trailside er lommekjent på alt av stier, og tar dere med på de mest spektakulære turene. Turene kan tilrettelegges både for nybegynnere og viderekommende, så her er det muligheter for alle å kunne delta, enten du ønsker å prøve deg på noe nytt, eller trenger en utfordring.

Det er ikke bare folk med sykkel som kan nyte godt av turene til Trailside. Gutta setter opp klatreturer og fotturer både her i Kragerø, men også på Gautefall. Har du et ønske, så ta kontakt med Trailside, og de vil hjelpe deg med å sette sammen en opplevelse.

Vi er stolte av å kunne si at vi skal samarbeide med Trailside om å utvikle opplevelseshelger her i Kragerø, hele året! Følg med på Kragerø Hotell og Trailside sine Facebooksider. Vi håper å se deg!